nedelja

a je to ( pat&mat)
se spomnite dobre stare risanke " a je to" oh seveda se je =) no nekako tako kot v teh risankah zgleda zadnje case pri nama doma.


veselo sva se spravila na obnavljanje kuhinje in ker delama po ze prej omenjeni risanki delama VSE SAMA.


dokler se k tekemu delu ne speravis se ti niti pribliznone sanja kaj vse te caka =)
kot prvo sva iz dveh sob naredila eno in zacelo se je praznjenje kuhinje in "spajza" ter razdiranje pohistva in seveda je ze prislo do prve nesrece moj predragi "moz" je dobil sekiro v glavo-seveda ne namenoma in tudi ne iz moje strani =)


sledilo je veselo podiranje stene ki sem se mu jez raje izognila na varno-na vrt=) no saj tako dalec mi e bilo treba bezat samo nikoli ne ves ce je sebi vrgel sekiro v glavo le kaj bi doletelo mene... hahaha
ker pa seveda ne sme it vse tako kot si zamislis je za zidom ki sva ga podrla ostal zelo ociten...hmm... ne rob le kaj je bilo to ha vdolbina okrog in okrog ki se je seveda pol na sredini kuhnje ne moremma privosciti.


in gremo veselo kupovati gips-pa ne enkrat 3x jaz ne vem kam sva ga devala kaj sva se ometaval al kaj =)
uh uspelo nama je tudi to poglihat zgaj pa veselo kitanje in brusenje okoli hise hodiva ko dva snezaka tale prah je res hudic


LE KDO BO VSE TO PUCAL?? ja res tezko vprasanje saj sen na voljo samo jaz=/
moj moz je ze strokovno zmontiral okna in naredil obok kmalu bo na vrsti beljenje in spet jaz=)
ha pozabla sem povedat da sva imela kompromis glede ploscic . moj je hotel stare jaz nove in seveda sma jih potem veselo razbijala jaz malo bolj on malo manj z zanosom =)=)=)=)
vec kot dve tretini sem tako izpustila ja komu se pa ljubi to brat =) je blo pa zanimivo prislo je tud do par prepirckov ko sem se zacela sama sebi smilit kolk moram naredit=)=))( sam res taksnele dela niso za zenske tako da ce ima se kdo taksne namene KLICITE MOJSTRE vse je prej pa se tolk se ni treba matrat je pa res da gre veliko vec denarja=))


je pa super zabava in skupno delo ( pa malo se moras z gipsom obmetovat da je vec smeha)


Ni komentarjev:

Objavite komentar