petek

pa sem nazaj....

včasih te življenje preseneti in ti kaksno stvar postavi na  glavo....ali pa  tudi ne ker na  tiho v sebi to tako pričakujes samo priznati noceš..... tako sem tudi jaz  14.9 pristala  v bolnisnici na strogem lezanju(z vzdignjenimi nogani =)=)) in seveda mi ni dalo mira sem hitro zacela razmisljat kaj bi lahko v takem nemogocem polozaju pocela  da bi cas  hitreje minil.. pavsat ne morem ni niti osnovnih pogojev pick pointala bi  ce  bi imela ze napikane kartone...pa mi je moj najprejprinesel nekaj bunkaste  volne in so začeli nastajti šali samo kaj ko je volne tako  hitro zmanjkovalo=( pa sem ga poslal se po gobelin , seveda moj moz ne  bi bil on ce mi ne  biprinesel enga  fejst velikega in take  barve  da te kap=) ena sesta me je potem se pridno zalagala z  volno druga mi je prinesla  se en  gobelin( HVALA OBEMA) pol mi je se mami nanosla  volne in šivalnega pribora  tako da je  čas kr nekako minil=)
ko pa smo dočakali kar smo čakali pa sem se se mal  vrgla na pletenje  copatkov. le ti pa so namenjeni oddelku za intenzivno terapijo nedonošenčkov v ljubljani=)

nastalo je  torej ogromno stevilo bunkastih šalov niti isem vseh štela ker jih je  bilo preveč=) pa dva  gobelina in ena velika škatla copatov=) tisto najpomembnejse pa spančka  v svoji postelci in me vsak dan razveseli z nasmehom in svojimi malimi  ročicami ki tako rade sežejo po mamici.

najprej gobelini: tega mi je prinesla sestrategale pa moj. tele je  malo zmuckan je kr tezko lezat pa sivat takle gobelin=) komaj cakam da jih dam okvirit samo poiskat se moram enga  fajnega steklarja  d ami  to zrihta =)


copatki:


takole pa zgleda cela škatla
šalov pa nimam slikanih ker jih je  bilo preveč in so odhajali od mene =)

9 komentarjev:

 1. Čakaj no, razumem prav? Da imate otročka?
  Upam, da nisem kaj narobe razumela in ti lahko iz srca čestitam.
  Si bila pa pridna. Sploh prvi motiv je čudovit.
  Kupček copatkov pa tudi lepo zgleda :)
  Pogrešam pa tvoje pavsarije.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitke! Gobelini so prekrasni, copatki pa tako cart!

  OdgovoriIzbriši
 3. hvala!
  ja res je Sonja koncno smo docakali malo bejbiko=)
  na pavsanje pa tud nisem pozabla ,bodi sigurna da ne imam en velik kup za poslikat upam da mi uspe cim prej =)

  OdgovoriIzbriši
 4. Jupiiiiiiiiii, vesela zate :)
  Pavsanje in fotografiranje bo že, bejbika je najbolj pomembna :)

  OdgovoriIzbriši
 5. škoda, da te nismo slikali, kako si šivala in štrikala v nemogočem položaju :) itak bi se izpod kovtra videli samo podplati in šop las :)

  pridno cartaj ročice, nosek in podplatke - volna, čestitke in ostale nepomembnosti bodo pa malo počakale :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Čestitke - mali bejbici pa veliko cartanja.
  Copatki so krasni in še narejeni za krasen namen.

  OdgovoriIzbriši
 7. Klemy ampak sestrica ti je izbrla pa krasen gobelin. In dobro delo si opravila, tako za copatke, kot to da si spravila na svet malo bitjece. Veliko, veliko cartanja (sem v zamudi ampak vseeno čestitke iz srca)

  OdgovoriIzbriši
 8. joj zdaj šele vidim kako si bila pridna...škoda da ti nismo še mi prinesli v lj kak klobčič;) res lepo od tebe!

  OdgovoriIzbriši