sobota

vse najboljse sestrica

moja sestra je prejsnji teden praznovala  rojstni dan.seveda sem ji morala naredit eno pavsano cestitko.nc posebnega je pa narejena z lepimi željami...

petek

pa sem nazaj....

včasih te življenje preseneti in ti kaksno stvar postavi na  glavo....ali pa  tudi ne ker na  tiho v sebi to tako pričakujes samo priznati noceš..... tako sem tudi jaz  14.9 pristala  v bolnisnici na strogem lezanju(z vzdignjenimi nogani =)=)) in seveda mi ni dalo mira sem hitro zacela razmisljat kaj bi lahko v takem nemogocem polozaju pocela  da bi cas  hitreje minil.. pavsat ne morem ni niti osnovnih pogojev pick pointala bi  ce  bi imela ze napikane kartone...pa mi je moj najprejprinesel nekaj bunkaste  volne in so začeli nastajti šali samo kaj ko je volne tako  hitro zmanjkovalo=( pa sem ga poslal se po gobelin , seveda moj moz ne  bi bil on ce mi ne  biprinesel enga  fejst velikega in take  barve  da te kap=) ena sesta me je potem se pridno zalagala z  volno druga mi je prinesla  se en  gobelin( HVALA OBEMA) pol mi je se mami nanosla  volne in šivalnega pribora  tako da je  čas kr nekako minil=)
ko pa smo dočakali kar smo čakali pa sem se se mal  vrgla na pletenje  copatkov. le ti pa so namenjeni oddelku za intenzivno terapijo nedonošenčkov v ljubljani=)

nastalo je  torej ogromno stevilo bunkastih šalov niti isem vseh štela ker jih je  bilo preveč=) pa dva  gobelina in ena velika škatla copatov=) tisto najpomembnejse pa spančka  v svoji postelci in me vsak dan razveseli z nasmehom in svojimi malimi  ročicami ki tako rade sežejo po mamici.

najprej gobelini: tega mi je prinesla sestra



tegale pa moj. tele je  malo zmuckan je kr tezko lezat pa sivat takle gobelin=) komaj cakam da jih dam okvirit samo poiskat se moram enga  fajnega steklarja  d ami  to zrihta =)


copatki:


takole pa zgleda cela škatla
šalov pa nimam slikanih ker jih je  bilo preveč in so odhajali od mene =)