sreda

miška

 o tale miška mi je pa dala vetra =) ne smo da sem jo delala veeeliko časa ( s premorom seveda) bila je namenjena za čisto drugo stvar kot je pa nastala sedaj, pa kaj saj nam ne more iti vedno vse tako kot si zamislimo ne bi bilo zanimivo  a ne? =)
 sploh pa še sedaj ne vem al sem kupila prevelko kroglo al je miška premajhna =)  ma je kar je in miška je pristla na čestitki čeprav mi ni najbol všeč,sploh ker je bila namenjena čisto  drugačnim okraskom=( se bom potolažla nc bat=))
ker pa je vezena jo prijavljam na  izziv na craftalnici kjer je zahteva  šivanje
ker pa smo ravno pri vezenju vam pokažem še enga slončka ki je bil narejen za mojo novo -staro kuhinjo pa seveda nikoli ni prišel do nje ker še vedno revež čaka na okvir kot se veeliko drugih stvari. res je že skrajni čas da  poiščem enga steklarja  ki bo uokvirjal tele zadevščine tako da mi bo všec=(
pa naj gre še ta na  craftalnico čeprav ne vem kako je z dvema izdelkoma  v eni objavi , bi verjetno moral imeti vsak svojo ma kar bo bo  če me upoštevajo dobro ,če ne pa tudi =))

a bi mele še kaj vezenega?? res?? ne me dražit ker mam robe da vas vse zasujem =)))

7 komentarjev:

 1. Si me kar potolažila. Vidim namreč, da nisem edina, ki začnem z neko idejo, na koncu pa nastane čisto nekaj drugega :-) Miška je zelo lepa, slonček pa še lepši.

  OdgovoriIzbriši
 2. ooooooooo, super lepo;) oboje....

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovito. O to pa verjmem, da sta ti vzeli veliko časa. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. vau, čudovito!!!
  Tole križkanje ti je pa dalo nekaj dela, ampak važen je končni izdelek! Krasna sta :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepo. Všeč sta mi oba motiva. Ti tudi ne moreš brez igle, a ne?
  Pokukaj na moj blog, kjer sem te imenovala za nagrado Liebster Award.

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasni križki. Vidim pa, da si danes pri meni dobila že drugo nagrado, jaz pa sem dolgo iskala bloge, ki nagrade še nimajo. :-)

  OdgovoriIzbriši