torek

cestitka zame...

enkrat za spremembo sem naredila čestitko sebi=)
 za vse moje  dobre lastnosti ki mislim da jih imam.ker sem vstrajna ,poštena,iskrena ,ker si upam, sem pozitivna, imam rada živali in ljudi...
predvsem pa ker sem ŽENSKA in imam v glavi namesto vakuma( kot večina primerkov nasprotnega spola) vsaj malo možganov ;)


seveda sem si naredila pajkeca-kaj  bi naj drugega;)sicer tale pajkec ne sodi najbolj na tole mrežo samo če imajo nekateri lahko na fasadah obešene "uši"( "pajke" s 6 nogami???!!!!! 6 nog imajo žuželke pajki pa  to NISO)))lahko imam tudi jaz na mrezi pajka ki mi je všeč čeprav ni ravno biolosko pravilno =)=)

ker pa je čestitka kakršna je jo prijavljam na živalski iziv na craftalnici ;)

slika je pa spet bol tako:((

12 komentarjev:

  1. Si me nasmejala z bolhami na fasadah. ;o)
    V temle pajkecu je pa ogromno dela, kajne in super zgleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično! Čudovit pajkec na čudoviti mreži ... ko sem brala tvoj zapis sem zraven nehote razmišljala o tem, kako silno natančen mora biti človek, da se mreža na raztrga. ;)
    Super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Verjetno se ženske premal zavemo, da si moramo vsak večer po mal čestitat... in se potem ob koncu tedna obvezno nagraditi... vsaj s penečo kopeljo, če si že "manolk" ne mormo podarit.... na čestitko podpiši še mene:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav lušten pajkec se je sprehodil po tvojem pavsu ... jah no tist o zadevah na V pa rajš ne bom razpredala ...

    OdgovoriIzbriši
  5. Smo se soočali z zadevo prav ta vikend, ko smo šivali pustni kostum za mojega mladiča: pajka!!! Kar tako, kot strela iz jasnega je svojo željo izustil, ko se sploh o pustu nismo pogovarjali: "Jaz pajek. Jaz pusta pajek." Potem pa se je ustrašil črne oblekice, zato smo jo okrasili z rdečo kapo in rdečimi rokavičkami na vseh okončinah. Če štejemo še njegove spodnje okončine, ima v bistvu nog en par preveč!

    OdgovoriIzbriši
  6. Priznam da so pajki živali katerih se jaz zelo bojim, vendar se tvojega res ne bi prestrašila. Ogromno dela je v njem in prav je, da nekaj takega človek podari osebi katera ve koliko truda je vanj vloženega :)).Prav je , da si obdarila sebe in večina žensk bi to morala storiti pogosteje, če ne že vsak teden .

    OdgovoriIzbriši
  7. O kako čudovita pajkova mreža in pajek :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. tale je krasen, ma tisti, ki ti je bil za mušter... tistega pa ne bi božala :))

    OdgovoriIzbriši
  9. hvala punce!!!

    mka ti jo bom enkrat dala ven da bos vidla da ni tak grozna =)

    ma-mi sem prepricana da vam je kostum super uspel in da je sinek hvalezen. sploh pa pajki imajo veliko okoncin(10komadov-8 nog in 2 pedipali s keterimi si pomagajo pri hranjenju in samci pri parjenju) tako da sem ziher da ni nc prevec=) sploh pa bolje prevec kot premalo ;)

    se pa res strinjam z vsemi da zenske cisto premalo mislimo nase vse drugo je bolj pomembno...

    OdgovoriIzbriši
  10. Uau, čestitam za odlično delo! LP

    OdgovoriIzbriši
  11. hi hi :) moja fanta se pajkov strašno bojita - tistih v knjigi sicer ne, pa če jima zunaj pokažem kakšnega pajka tudi ne :)) ampak če je pajek v stanovanju, pa ali zamrzneta ali pa je tak vik in krik, da je joj :)))))

    OdgovoriIzbriši
  12. Uh, koliko rezanja :), lepo ti je uspela.

    OdgovoriIzbriši